Εθνικες και Διεθνεις Οδικες Μεταφορες

ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Ηλιάδης Κάργκο ΑΕ μεταφέρει τα προϊόντα σας σε όλη την Ελλάδα καθημερινά και με συχνές αναχωρήσεις προς Διεθνείς προορισμούς, με σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο φορτηγών αυτοκινήτων και επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών και αντιπροσώπων.

ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

Χύδην Φορτία

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να καλύψει με σύγχρονο εξοπλισμό ανατρεπόμενων οχημάτων οποιαδήποτε ανάγκη σας για μεταφορά χύμα προϊόντων.

  • Εξειδίκευση μας η μεταφορά αγροτικών προϊόντων και ζωοτροφών, έχοντας εξασφαλίσει όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τις αρμόδιες υπηρεσίες.
  • Μεταφορά παντός είδους σκραπ (π.χ. προϊόντα σιδηρού ή χαλκού) με συρόμενα αυτοκίνητα.

Συμπαγή Φορτία

Οποιαδήποτε μορφή συσκευασίας επιλέξετε για τα προϊόντα σας (παλέτες, ρολά, σακιά, βαρέλια κτλ) η εταιρεία μας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει.

  • Εξειδίκευση στις μεταφορές χημικών προϊόντων, πιστοποιητικά ADR οχημάτων-οδηγών.
  • Ανοικτές και κλειστές πλατφόρμες (πατώματα – κουρτίνες). Μήκος 13.60m, όγκος 95 – 100 κυβικά.

GROUPAGE - Τμηματικές Φορτώσεις

Για μεμονωμένες παλέτες ή παρτίδες παλετών, η εταιρεία μας σας εξυπηρετεί καθημερινά μέσω επιλεγμένου δικτύου συνεργατών. Η παράδοση των προϊόντων σας στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας η παράδοση τους γίνεται μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή τους.

Διεθνείς Μεταφορές

Για κομπλέ φορτία (Full Truckloads) από και προς την Δυτική Ευρώπη είμαστε σε θέση να καλύψουμε τις μεταφορικές σας ανάγκες. Είτε πρόκειται για χύμα είτε για συμπαγή προϊόντα προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση.

Δεν είστε σίγουροι ποια λύση ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής σας;